Medlem av fontenehuset

«På fontenehuset blir mine ressurser satt pris på. Jeg blir oppfordret til å ta ansvar og får lov til å være litt viktig.»

 

På fontenehuset blir alle arbeidsoppgaver skrevet opp. Tavlene og systemet er en god støtte for at jeg skal kunne følge opp de oppgavene jeg tar på meg. I dag føler jeg at jeg mestrer livet mitt. Selv om jeg fremdeles har mørke dager. I livet mitt er aldri de grå skyene langt unna, men mye i meg vil jo også leve å ha det gøy. Det som er bra med huset, er at du kan komme uansett hvordan du har det. Det er ikke noe press på å holde fasaden. Det er lov å være svak.

Mange mennesker med psykiske problemer lider og savner et fellesskap. Alle bør ha rett til å leve et meningsfullt liv. Fra første stund har jeg kjent at denne klubben er min og at jeg er en likeverdig del av miljøet. Alt som skjer på fontenehuset skaper vi sammen. Det er lov å ta litt plass. Jeg føler meg sett og verdsatt. Forslagene mine blir tatt på alvor. Her på huset kjenner jeg at jeg trengs. For hvis ingen trenger deg er jo alt likegyldig.

På fontenehuset har jeg fått hjelp til å få mer struktur i hverdagen og til å planlegge hva som er realistisk å få til.

PrintEmail

 • Kajza

  Medlem av fontenehuset

  Etter en trøblete barndom var jeg i en lang periode vært inaktiv. Mine dager bestod av møter med leger og psykologer. Jeg var 30 år og hadde ingen fremtidsplaner.

  Read more ...
 • Einar

  Medlem av fontenehuset

  «På fontenehuset blir mine ressurser satt pris på. Jeg blir oppfordret til å ta ansvar og får lov til å være litt viktig.»

  Read more ...
 Fontenehus Norge   Svein Jacobsen   Torhild Stimo   Solveig Persson
 Hagegata 25   Daglig leder   Rådgiver   Rådgiver
 0653 Oslo   Mob.: 92 48 54 10   Mob.: 99 57 92 05   Mob.: 47 30 31 03
 Org.nr.: 99430317   svein.jacobsen@fontenehus.no   torhild.stimo@fontenehus.no   solveig.persson@fontenehus.no